Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (2024)

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (1)

Цього місяця ми отримали довгоочікуване надходження Seymour Duncan.

У цій поставці – серійні та іменні звукознімачі для акустичних, електро та бас-гітар, педалі ефектів та комплектуючі. Пропонуємо вам детальніше ознайомитись з асортиментом звукознімачів цього надходження!

JB Model (SH-4, TB-4)

Хамбакер JB Model, названий на честь культового гітариста Jeff Beck – найпопулярніший звукознімач Seymour Duncan усіх часів. Блюз, кантрі, ф’южн, панк, хард-рок, гранж, треш? JB завжди звучав правильно, навіть коли довкола нього виникали нові жанри. Низькі частоти повні і потужні, високі чіткі та деталізовані, і є верхня середина, яка додає прозорості та різкості важким акордам, та дає співучість, схожу на вокал, коли ви граєте окремі ноти чи соло. Тим часом потужний вихід трохи навантажує підсилювач для отримання більшого сустейна і гармонік. Зібрана вручну на заводі у Санта-Барбарі, Каліфорнія, модель JB використовує магніт Alnico 5, нижню пластину з нейзильберу, 4-провідний вивідний провід для різних варіантів проводки, таких як послідовна, паралельна та відсічка котушки. Звукознімач залитий вакуумним воском для захисту від шуму.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (2)

(70437) Seymour Duncan TB-4 JB Trembucker Black
(68879) Seymour Duncan TB-4 JB Trembucker White
(A009449) Seymour Duncan TB-4 JB Trembucker Zebra
(205065) Seymour Duncan TB-4 JB Trembucker Reverse Zebra
(70973) Seymour Duncan SH-4 JB Model Black
(22512) Seymour Duncan SH-4 JB Zebra
(A006169) Seymour Duncan SH-4 JB Model Nkl

Duncan Distortion (SH-6)

Duncan Distortion – оригінальний пасивний хамбакер Seymour Duncan з високим виходом. Він базується на масивному керамічному магніті з гарячою обмоткою котушки для відтворення потужних, але збалансованих рок та метал тонів з багатим вмістом гармонік верхніх і середніх частот, що робить його ідеальним датчиком для жорстких ритмів, кранчу та яскравих соло партій.

Нековий Duncan Distortion спеціально розроблений для використання з бриджевим Distortion. Він забезпечує найвищу потужність серед усіх некових хамбакерів Seymour Duncan, він досить гарячий, щоб відтворювати плавні сольні партії на перегрузі, зберігаючи при цьому чисті дзвінкі тони.

Duncan Distortion використовує великий керамічний стержневий магніт, нижню пластину з нікелевого срібла, 4-жильний вивідний провід для різних варіантів проводки, що залитий вакуумним воском.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (3)

(14886) Seymour Duncan SH-6B Duncan Distortion Bridge
(14885) Seymour Duncan SH-6N Duncan Distortion Neck
(70438) Seymour Duncan TB-6 Duncan Distortion Trembucker Black
(44844) Seymour Duncan Distortion Mayhem Set


Black Winter

Black Winter – це пасивний хамбакер з неймовірною вихідною потужністю, створений для екстремальних стилів музики, в його основі три великі керамічні магніти, що забезпечують максимальну потужність та сустейн при високому рівні посилення. Спеціальна конструкція котушки з перемотуванням забезпечує неймовірну чіткість середніх та високих частот, у той час як низькі частоти залишаються контрольованими та сфокусованими. Black Winter спроектований так, щоб впоратися з будь-яким пониженим строєм, його характер забезпечує агресивний palm mute. Потужний перегруз, порочна середина та агресивна насиченість у вас під рукою, без шкоди чутливості. Виготовлений вручну пасивний звукознімач Black Winter постачається з 4-жильним проводом, що підходить, для різних варіантів підключення.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (4)

(219954) Seymour Duncan Black Winter Bridge Black
(231881) Seymour Duncan Black Winter Bridge Blackened

Dimebucker SH-13 и Dimebag Set

Хрустка атака, рівні середні частоти та вивірена кількість насиченості – ось що таке бриджевий звукознімач Dimebucker. Дайм хотів, щоб його фірмовий хамбакер мав густий хрускіт, який трохи просідав, коли ви дійсно на нього налягаєте. Додайте до цього повний, щільний і низький відгук, керамічний магніт із двома лезами з нержавіючої сталі, і ви отримаєте Dimebucker.

Сам Даймбег Дарелл описував тон Dimebucker таким чином: «Він дуже насичений – але не занадто розмитий, у нього плавний і хрумкий звук на перегрузі. Це дасть вам додаткові переваги, але не зайде так далеко, що ваш звук перерветься і стане божевільним. Ви отримуєте цей теплий тон з примішаними перегрузами, і у нього є нижня частина, яка штовхає вас у зад, тоді як верхня частина правильно ріже вам обличчя, але не відриває його. Якщо ви колись послухаєте платівку Pantera, це те, що ви почуєте через цей звукознімач». Поєднайте з бриджевим '59 у нековій позиції, яку використовував сам Даррелл, та отримайте Dimebag Set.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (5)

(68882) Seymour Duncan SH-13 Dimebucker
(231873) Seymour Duncan Dimebag Set Black

Nazgûl

Перенесіть свою гітару до центру землі! Завдяки поєднанню великого керамічного магніту з індивідуальними характеристиками обмотки, Nazgûl пропонує ідеальне поєднання артикуляції нот, насиченості та одного з найбрутальніших «Chugs», які ви коли-небудь могли отримати від хамбакеру. Він має неймовірний гармонійний склад у всіх частотних діапазонах і шалено щільним низом. Nazgûl має дуже агресивне звучання з високим посиленням, живим, але повністю контрольованим. І на кліновому каналі підсилювача він, як і раніше, знає, як поводитися, і видавати ці чисті, схожі на дзвіночки тони, коли вони вам потрібні.

Спочатку Nazgûl був розроблений спеціально для 7 та 8-струнних гітар з метою створення досконалого сучасного high-gain звукознімача для низьких строїв, або інструментів із розширеною мензурою. З того часу Nazgûl виник з глибин і став фаворитом серед 6, 7 та 8-струнних гітаристів, задовольняючи музикантів, чиї стилі варіюються від хард-року до прогресив-металу та всього, що між ними.

Виготовлений вручну, хамбакер Nazgûl з високою вихідною потужністю використовує великий керамічний стержневий магніт, нижню пластину з нейзильберу, 4-жильний вивідний провід для різних варіантів підключення, що залитий вакуумним воском.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (6)

(219951) Seymour Duncan Nazgul Bridge Black

Invader SH-8

Invader змінить ДНК вашої гітари. Незалежно від того, наскільки агресивно звучить ваш стандартний звукознімач, Invader перетворить ваш інструмент на кровожерливого звіра, про якого ви навіть не здогадувались. Сила Invader забезпечується комбінацією спеціально намотаних котушок, трьох великих керамічних магнітів та разючих, негабаритних полюсних наконечників із оксиду металу. Ці унікальні полюсні наконечники розширюють загальне магнітне поле та розширюють частотний спектр, тому кожна нота, зіграна через Invader, звучить так об’ємно та масивно. Керамічні магніти додають глибини та чіткості, а великі шестигранні ковпачки забезпечують плавний баланс між струнами.

Invader забезпечує найщільніший і найглибший відгук на низьких частотах серед усіх пасивних звукознімачів Seymour Duncan, проте акорди добре збалансовані з хрусткими високими частотами, й зберігають все чітко визначеним.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (7)

(70974) Seymour Duncan SH-8B Invader Black

'59 Model SH-1b

Бриджевий звукознімач '59 (SH-1b) – це вінтажний хамбакер, що відмінно підходить для року, блюзу та багатьох інших жанрів. Котушки у вінтажному стилі надають йому легкості, яка міцно увійшла у P.A.F. сімейство, а магніт AlNiCo 5 і вакуумна заливка воском роблять його сумісним з легшими калібрами струн і підсилювачами, гучнішими за ті що використовувалися в 1950-х роках. В результаті виходить звукознімач з тоном старої школи, але з яскравішими верхніми частотами і трохи скомпресованим звуком.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (8)

(60919) Seymour Duncan SH-1B '59 Model Humbucker Black
(226567) Seymour Duncan SH-1B '59 Model Zebra

Custom Trembucker TB-11

Trembucker – це спеціально розроблена для гітар з тремоло (звідси і назва "трембакер"). Custom Trembucker передає знайому теплоту AlNiCo 2 разом із багатими середніми гармоніками гарячішого звукознімача. В результаті виходить хамбакер, який звучить повно і солодко, з теплим гарчанням нижніх середніх частот, що дійсно оживляє акорди. Custom Trembucker має більш широкі високі частоти, ніж будь-який інший звукознімач, і це надає соло округлості, та приємної "співочої" якості. Відмінно підходить для додавання повноти та тепла будь-якому інструменту з хамбакером.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (9)

(70440) Seymour Duncan TB-11 Custom Trembucker Black

Mark Holcomb Omega Bridge

Віртуози прогресивного металу Periphery відомі своїми технічно складними ритмами та точними тонами – тембрами, які вимагають потужних пасивних хамбакерів з потрібною потужністю та артикуляцією, незалежно від того, стоять вони на самоті або працюють у щільному міксі.

Спільно з гітаристом Марком Холкомбом був створений бриджевий звукознімач Omega, що забезпечує деструктивну перкусію та гарчання в середніх та низьких частотах. Він агресивний, але в той же час має велику ясність і яскравість, яка відмінно підходить, коли ви граєте складні акорди, складні пасажі з окремих нот або інтенсивні соло.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (10)

(231821) Seymour Duncan M Holcomb Omega Bridge Black

Dave Mustaine Thrash Factor

У 1990 році Megadeth випустили свій четвертий альбом "Rust In Peace". Широко відомий як один із найзнакових та впливових thrash metal альбомів усіх часів, його запаморочливі ритми, хитромудрі аранжування, мінливі тактові розміри та блискучі парні гітарні партії продемонстрували майстерність гурту у своїй справі. Під час запису альбому Дейв Мастейн значною мірою покладався на одну гітару, з Seymour Duncan JB у бриджі. За словами Дейва, цей JB мав тон, відмінний від стандартного JB, і став частиною його фірмового звуку.

Seymour Duncan працювали в тісній співпраці з Дейвом, щоб відтворити тон і відчуття його улюбленого JB, в кінцевому підсумку змінивши процес намотування, щоб досягти того тону, який він шукав – у порівнянні зі стандартною моделлю JB, нижні частоти Thrash Factor більш щільні, а середні частоти більш низькі та агресивні.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (11)

(231822) Seymour Duncan D Mustaine Thrash Factor Bridge Black

Hot Rails Strat SHR-1

Hot Rails Strat перетворить ваш Stratocaster на гарчащого звіра з бездоганним звуком, що має потужність повнорозмірного хамбакеру. У провідному звукознімачі використовується потужний керамічний магніт, подвійні сталеві леза і котушки з намотуванням, які в сукупності забезпечують грубий, важкий звук із приголомшливим сустейном. Багаті середньочастотні гармоніки та щільні низькі частоти надають йому кранч, який робить цей звукознімач ідеальним для всіх типів року та металу.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (12)

(70449) Seymour Duncan SHR-1B Hot Rails For Strat White

Little ’59 Strat

Little '59 має трохи сильніший акцент на високих частотах, ніж традиційний P.A.F., з додатковою артикуляцією. Це хамбакер у форматі синглу з приємним, збалансованим відгуком, схожим на P.A.F., для великих повних акордів та жирних, енергійних соло. 4-жильний вивідний провід дає вам доступ до варіантів паралельної та роздільної проводки для додаткової універсальності. Little '59 надасть звук Les Paul прямо у ваш Stratocaster. Його середня потужність та загострені середні частоти дійсно додадуть глибини вашому інструменту.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (13)

(229848) Seymour Duncan SL59-1B Little ’59 for Strat White
(231876) Seymour Duncan Little ’59 for Strat White Set

Yngwie J Malmsteen Fury Strat Set STK-10S

Ґрунтуючись на оригінальній запатентованій конструкції Stack, YJM Fury Set використовує стержневі магніти нестандартної довжини AlNiCo 5 та унікальну архітектуру котушки, щоб забезпечити ідеальний баланс солодкої плавності та артикуляції. Бриджевий звукознімач розроблений, щоб витримати акордову атаку Інґві, та забезпечує точний, чіткий відгук із необхідною кількістю високих частот без різкого чи крихкого звучання. Бриджевий звукознімач намотаний сильніше, щоб забезпечити кращий баланс між нековим та мідловим звукознімачем.

Зі свого боку нековий та мідловий звукознімач розроблені для того, щоб збалансувати плавну техніку лівої руки Інґві з його широким поєднанням атаки для отримання м'якого тону. Тут рівно стільки високих частот, щоб зробити звукознімач надзвичайно артикульованим та особливо чутливим на динаміку. І його мертва тиша... Ще в 80-х Seymour Duncan запатентували спеціальну нижню котушку, яка фактично вводить негативний гул у ланцюг звукознімача, а наприкінці виробничого процесу точно налаштовується кожен звукознімач для максимального шумоподавлення.

Безшумні звукознімачі YJM Fury Strat виготовлені вручну, у них використовують індивідуальні 5-стержневі магніти AlNiCo 5, 4-жильний вивідний провід, а також вони залиті воском для захисту від небажаного шуму.

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (14)

(231813) Seymour Duncan STK-10S YJM Fury Set Wht

Quarter Pound Bass

Звукознімачі Quarter Pound були розроблені, щоб забезпечити високу потужність, відмінну атаку та масивне звучання. Полюси діаметром чверть дюйма та потужна обмотка котушки забезпечують повний, рівномірний відгук із великим сустейном та багатством звуку. Магніти звукознімачів Quarter Pound розширюють магнітне поле та частотні діапазони для отримання жирного, повного, різкого звуку з приголомшливим середнім діапазоном та максимальною потужністю. У звукознімачах Quarter Pound Jazz Bass Set є все – висока потужність, відмінна атака та масивність. Ви отримуєте більш високу потужність з артикуляцією та деталізованими високими частотами вінтажного звукознімача.

Нековий звукознімач у Quarter Pound Jazz Bass Set виконаний за особливою технологією намотки RWRP (зворотне намотування та зворотна полярність) для придушення шуму при використанні разом із бриджевим звукознімачем.

Хоча Quarter Pound часто використовуються для важкого року, вони пропонують дивовижну тональну універсальність, що робить їх фаворитом на всіх концертах і в студії.

Кожен удар струни забезпечує повне звучання низьких частот із великим сустейном. Вони надали свій унікальний удар басистам з Blink 182, Rise Against, Bad Religion та Smashing Pumpkins. Музиканти, які мають бас, тепер зможуть отримати багатий звук звукознімачів своїх кумирів завдяки Quarter Pound!

Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (15)

(231814) Seymour Duncan Quarter Pound J-B Set
(226754) Seymour Duncan Quarter Pound P-J Set
(226753) Seymour Duncan Quarter Pound 5 Strings for P-B Set


Звукознімачі Seymour Duncan – нове надходження до MuzTorg (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5253

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.